Allergie informatie: Dendeng Blado
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo bieflappen in dunne reepjes
- 4 eetlepel lichte sojasaus
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel ketoembar
- 5 eetlepel ketjap manis
- 6 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks ui in dunne schijfjes
- 5 centimeter fijngesneden gember
- 5 centimeter laos in stukken
- 1 centimeter trassi
- 3 eetlepel asemwater
- 1 eetlepel lichte sojasaus
- 4 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel ketoembar
- 1 eetlepel suiker
- 2 stuks lomboks in ringetjes
- plantaardige olie
Meer Recepten
- Dendeng Ragi 2
Met rundvlees, laos, knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - 34533 - Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)
Met rundvlees, knoflook en kemirienoten uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)
Met runderlappen, geraspte kokos en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Dendeng Ragi 1
Met runderlappen, rode spaanse peper en kokos uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - 34533 - Daging Blado
Met mager rundvlees, sambal trassi en sjalot uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dendeng blado
- Allergieen informatie