Allergie informatie: Dendeng blado, knapperig stukjes "pedis" vlees, met limoen en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kg sukadelappen
- 10 daun salam
- 10 eetlepels zonnebloem- of arachide olie
- 5 lomboks (wil je het niet te heet maken, haal dan de zaadjes eruit)
- 7 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 stukjes laos van 3 centimeter
- 1 tomaat
- 10 rawits (je weet wel, van die hele kleine pepertjes)
- 1 theelepel suiker
- 1 eetlepel limoensap
- olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk