Allergie informatie: Dending Boemboe Ketjap (pittig gekruide rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 900 gram magere riblappen
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 0,25 theelepel kerriepoeder
- 4 eetlepels olie
- boemboe:
- 8 eetlepels ketjap manis
- 6 lomboks
- 5 centimeter djahe
- 4 centimeter laos
- 3 middelgrote uien
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel koenjitpoeder
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Dending boemboe ketjap (pittig gekruide rundvlees)
- Allergieen informatie