Allergie informatie: Duitse biefstuk met saus van peterselie, augurk en kappertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 Duitse biefstukken
- 2 eetlepels vloeibare boter
- 1 rode ui, in dunne schijven
- voor de saus:
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- 5 zoetzure augurkjes
- 1 eetlepel kappertjes
- 3 eetlepels extra virgine olijfolie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk