Allergie informatie: Duiveltjes vlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kilo varkensfricandeau, in flinke dobbelstenen gesneden
- 0,5 kilo uien, gesneden
- 10 eetlepels ketjap manis
- 1 deciliter curry saus
- 1 eetlepel azijn
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel sambal
- 2 theelepel boemboe saté of saté kruiden
- 1 theelepel gemberpoeder of djahé
- 1 eetlepel pindakaas zo grof mogelijk
- peper
- zout
- strooi bouillon poeder
- water
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Broodje shoarma (broodje warm vlees)
Met shoarmavlees, pitabroodjes en ijsbergsla uit Griekenland
4 porties - 1 uur
BBQ - Hanni1990 - Andijvie in ontbijtspek
Met andijvie, ontbijtspek en pommes risolee uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Ovenschotels - ellyn - BBQ spareribs
Met spareribs, oestersaus en tomatenketchup uit Antillen
4 porties - 55 minuten
BBQ - vlees
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Duiveltjes vlees
- Allergieen informatie