Allergie informatie: Entrecôte met ansjovisboter
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 mooie entrecôtes
- 125 gram boter
- 1 soeplepel olijfolie
- 6 ansjovisfilets op olie en zout
- 2 soeplepels gehakte peterselie
- 2 soeplepels fijngesneden dragon
- 12 groene olijven zonder pit
- 1 soeplepel citroensap
- zout en de pepermolen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Entrecôte met ansjovisboter
- Allergieen informatie