Allergie informatie: Entrecote met een bospaddestoelensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram groente (wortel, courgette, meiknol)
- 2 stuks (kalfs)entrecôte
- 300 gram kleine aardappeltjes
- 50 milliliter olijfolie
- 1 takje rozemarijn
- 2 tenen knoflook
- 80 gram boter
- 40 gram sjalotjes, fijngehakt
- 250 gram gesneden bospaddestoelen zoals champignons, oesterzwammen
- 60 milliliter rode wijn
- 125 milliliter water (runderbouillon)
- 125 milliliter room
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Entrecote met een bospaddestoelensaus
- Allergieen informatie