Allergie informatie: Entrecôte met tomaten-paprikasalsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram pijnboompitten
- 1 pot geroosterde rode paprika's, uitgelekt (345 gram)
- 2 eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten
- 10 takjes platte peterselie, fijngeknipt
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- zout
- peper
- rucola
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Entrecôte met tomaten-paprikasalsa
- Allergieen informatie