Allergie informatie: Entrecotes met waterkerssaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 entrecotes á 250 gram
- zout
- vers gemalen peper
- 40 gram boter
- 4 eetlepels Spaanse brandy
- voor de saus:
- 20 gram boter
- 2 gesnipperde sjalotjes
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 3 deciliter vleesfond
- 1 zakje waterkers van 100 gram
- 1,5 deciliter slagroom
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Entrecotes met waterkerssaus
- Allergieen informatie