Allergie informatie: Escalope de boeuf à la Flamande
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sukadelappen (125 gram)
- ½ ui kleingesneden
- 2 deciliter donker bier
- gehakte peterselie
- tomatenpuree
- laurier
- kruidnagel
- azijn
- 3 deciliter water
- 75 gram boter
- peper
- zout
- bloem
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Cote de boeuf Wellington
Met fijne rib, mosterdpoeder en grof zeezout uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - fverbist - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck - Boeuf bourgignon
Met rundvlees, rode wijn en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Stoofschotels - estherdanielle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Escalope de boeuf à la flamande
- Allergieen informatie