Allergie informatie: Fricandeau gevuld
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond fricandeau (plat stuk)
- 1 ui, gesnipperd
- 1 ons champignons, in plakjes
- 8 a 10 (kleine) zilveruitjes
- 2 kleine augurken, gesnipperd
- circa 7 kappertjes
- circa 8 olijven (met rode paprika gevuld)
- 5 gedroogde pruimen, in stukjes
- circa 10 rozijnen
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 tomaat, in stukjes
- mespunt nootmuskaat
- 0,5 theelepel tijm
- 0,5 theelepel komijn (djinten)
- (mespuntje cayennepeper)
- zout
- peper
- 1 a 2 eetlepels (grove) mosterd
- 2 eetlepels dry sherry
- 150 gram boter of margarine
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Komkommer gevuld met makreel
Met komkommer, makreelfilet en aardappelsalade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Tonijnwrap met avacado
Met tonijn, wraptortilla en avocado uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Wraps - estherdanielle - Meloen gevuld met vruchten
Met kiwi, meloen en ijs uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Fricandeau gevuld
- Allergieen informatie