Allergie informatie: Frikadellen (Indonesisch gehakt)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram half om half gehakt
- 100 gram doorregen spek
- 1 sneetje brood
- melk om in te weken
- 1 ei
- 0,5 fijngesneden ui
- zout
- peper uit de molen
- nootmuskaat
- een snufje kruidnagelpoeder
- 0,5 theelepel kerrie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Knoflookbal
Met gehakt, knoflook en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Frikadellen (indonesisch gehakt)
- Allergieen informatie