Allergie informatie: Gebakken lamsrack met romige tomatensaus en knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lamsrack
- 4 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 150 gram ontbijtspek
- 2 takjes peterselie
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 8 eetlepels olie
- 1 theelepel rozemarijn
- 2 eetlepels tomatenpuree
- ¨û liter slagroom
- suiker
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gebakken lamsrack met romige tomatensaus en knoflook
- Allergieen informatie