Allergie informatie: Gebraden varkensribstuk met paddenstoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo varkensribstuk uit de lende met vetlaagje
- 1 eetlepel zout
- voor het kruidenmengsel:
- 1 teentje knoflook
- 0,5 rode peper
- 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes
- 1 eetlepel tijmblaadjes
- 2 eetlepels olijfolie
- voor de paddenstoelen 'stoofpot':
- 800 gram gemengde paddenstoelen
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 middelgrote rode peper
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 0,5 eetlepel witte wijnazijn
- 0,5 theelepel versgeraspte nootmuskaat
- 2 eetlepels kervelblaadjes
- peper
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gebraden varkensribstuk met paddenstoelen
- Allergieen informatie