Allergie informatie: Gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram zilvervliesrijst
- 4 biefstukjes
- 2 eetlepels roerbakolie
- 4 eetlepels zoete chilisaus
- 6 tomaten
- 0,5 limoen, schoongeboend
- 2 eetlepels koriander
- 300 gram sperziebonen, schoongemaakt
- grillpan
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk