Allergie informatie: Gegrilde kipkarbonade
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipkarbonades (ca. 100 gram)
- 1 eetlepel olie
- zout
- peper
- 1 portie perendressing
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gegrilde tilapia met courgette
Met tilapiafilet, courgette en sinaasappel uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gegrilde kipkarbonade
- Allergieen informatie