Allergie informatie: Gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram aardappelplakjes
- 4 struiken witlof
- 1,5 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
- 2,5 deciliter melk
- 100 gram geraspte kaas
- paneermeel
- 500 gram gehakt
- 2 eieren
- 1 sjalotje, fijngesneden
- 1 theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels boter
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen
- Allergieen informatie