Allergie informatie: Gehaktballen met bospaddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 boterham
- 2 uien
- 750 gram half om half gehakt
- 2 eieren
- 2 theelepels mosterd
- zout en peper
- paprikapoeder
- 500 gram champignons
- 250 gram cantharellen
- 0,5 bosje tijm
- 0 gram bacon
- 2 eetlepels bloem
- 150 milliliter slagroom
- 1 groentebouillonblokje
- suiker
- 2 eetlepels cranberry's (pot)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballen met bospaddestoelen
- Allergieen informatie