Allergie informatie: Gehaktballen met ui, paprika, knoflook en feta
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram half om half gehakt
- 1 flinke ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine paprika
- 2 eieren
- 3 eetlepels paneermeel
- 100 gram feta
- 1 theelepel ketoembar
- 1 eetlepel ketjap
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel kerrie poeder
- 2 theelepel sambal
- 1 deciliter bouillon
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballen met ui, paprika, knoflook en feta
- Allergieen informatie