Allergie informatie: Gehaktballetjes met sate saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels zonnenbloemolie
- 1 schaaltje Zweedse gehaktballetjes
- 1 ui fijngesneden
- 1 teen knoflook fijngesneden
- 200 gram pindakaas, met stukjes noot
- 0,5 blik kokosmelk a 400 milliliter
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel sambal
- 2 komkommers
- 1 bruin stokbrood gesneden en sate prikkers
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballetjes met sate saus
- Allergieen informatie