Allergie informatie: Gehaktbrood met tomaat, kaas, en ui
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rundergehakt
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 3 eieren
- 3 flinke tenen knoflook, fijngehakt
- 40 gram gehaktkruiden
- 75 gram geraspte kaas
- paneermeel
- olijfolie
- voor de saus/garnering:
- 75 gram geraspte kaas
- 1 kleine paprika, in grove stukken
- 1 vleestomaat
- 1 kleine ui, grof gesneden
- 2 grote tenen knoflook, geplet en dan in grove stukken
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktbrood met tomaat, kaas, en ui
- Allergieen informatie