Allergie informatie: Gekruid varkensvlees met yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram varkenshaas
- 1 eetlepel donkere basterdsuiker
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- 1,2 theelepel gemalen koriander
- mespuntje kruidnagelpoeder
- zout
- (versgemalen) peper
- 1 grote ui
- 1 knoflookteentje
- 1 papaja
- 3 eetlepels olie
- 50 gram cashewnoten (ongezouten)
- voor de saus:
- 1 sjalotje
- 1 groene spaanse peper
- 2 eetlepels gesnipperd koriander blad
- 3 deciliter yoghurt
- zout
- (versgemalen) peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gekruid varkensvlees met yoghurtsaus
- Allergieen informatie