Allergie informatie: Gekruide biefstukreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 225 gram biefstuk
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 theelepel steranijspoeder
- 1 eetlepel donkere sojasaus
- reepjes lente-ui, om te garneren
- saus:
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 1 bosje lente-uitjes, in de lengte gehalveerd
- 1 eetlepel donkere sojasaus
- 1 eetlepel droge sherry
- 0,25 theelepel chilisaus
- 15 milliliter water
- 2 theelepels maïzena
- 4 theelepels water
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor - Arbi tariwale (Gekruide zoete aardappelen)
Met yammen, gember en tomaten uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gekruide biefstukreepjes
- Allergieen informatie