Allergie informatie: Gemarineerd gebraad
Terug naar het receptIngrediënten
- 800gram varkensgebraad
- 0,25 liter rode wjn
- 1 laurierblad
- 1 dikke ui
- enkele peperbolletjes
- takje tijm
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepels boter
- 1 eetlepel bloem
Meer Recepten
- Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet en komkommersalade
Met aardappel, varkensfilet en komkommer uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - robancona - Turks gemarineerd lamsvlees
Met lamsvlees, ui en citroen uit Turkije
4 porties - 1 uur
Vlees - irispons - Gegrilde zalm gemarineerd in teriyakisaus
Met zalmfilets, teriyaki saus en groene peper uit Japan
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - evilaura26 - Kip-ui-tomaat
Met kippenpoten, bloemkool, ui uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - Gees91 - Gerookte zalm gemarineerd in Talisker whiskey
Met zalmfilet, bruine basterdsuiker en talisker whiskey uit Ierland
4 porties - 2 uur
Voorgerechten - irispons
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerd gebraad
- Allergieen informatie