Allergie informatie: Gemarineerde entrecòtes met rode wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 mooie entrecòtes a 150 gram
- 2 deciliter rode wijn
- 1 laurierblaadje
- 1 zakje tijm
- 1 sjalotje
- 1 takje peterselie
- 1 zakje maggi rode wijnsaus
- 3 eetlepels boter
- 250 gram gehalveerde champignons
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerde entrecòtes met rode wijnsaus
- Allergieen informatie