Allergie informatie: Gemarineerde varkenshaasjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 varkenshazen
- 0,5 theelepel zout
- 2 teentjes knoflook
- 1 wortel
- 2 deciliter rode wijn, (niet te zure wijn)
- 1 eetlepel olie
- 2 theelepels tijm
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 eetlepel bloem
- 1 deciliter room
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gemarineerde varkenshaasjes
- Allergieen informatie