Allergie informatie: Geroosterde gemarineerde rollade
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram varkensrollade
- 2 eetlepels arachideolie of zonnebloemolie
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1-2 teentjes knoflook, geperst
- 1,5 liter vleesbouillon (kan van een tablet)
- 1 mooie knolselderij, geschild en in brede repen
- 8 stengels bleekselderij, in stukken van ca. 10 cm
- 4 mooie grote aardappelen
- 4-5 eetlepels honing
- 1 braadslee of lage ovenschaal
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Geroosterde aardappeltjes
Met aardappelen, rozemarijn en olijfolie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Geroosterde gemarineerde rollade
- Allergieen informatie