Allergie informatie: Geroosterde knoflook en sjalot met entrecote
Terug naar het receptIngrediënten
- 2,5 deciliter droge witte wijn
- 6 sjalotjes, gehakt
- 0,5 theelepel gedroogde tijm
- 2 teentjes knoflook
- 1 laurierblad
- 2,5 deciliter kippenbouillon
- 2,5 deciliter runderbouillon
- 12 teentjes knoflook
- 6 champignons
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 grote entrecotes
- 2 eetlepel boter
- zout
- peper naar smaak
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Geroosterde knoflook en sjalot met entrecote
- Allergieen informatie