Allergie informatie: Gesmoorde rosbief met stroganoffsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram champignons
- 2 uien
- 1-1,2 kilo rosbief (stuk)
- zout
- peper
- 2 eetlepels
- 375 milliliter witte wijn
- 1/2-1 groentebouillonblokje
- 1-2 laurierblaadjes
- 3 augurken (zoetzuur)
- 1-2 eetlepels bloem
- 2-3 eetlepels crème fraiche
- ca 1 eetlepel mosterd
- suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gesmoorde rosbief met stroganoffsaus
- Allergieen informatie