Allergie informatie: Gesneden biefstuk met rucola en parmezaan
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 4 biefstukjes van de haas (à 150 gram), op kamertemperatuur
- 3 eetlepels olijfolie
- 25 gram rucola
- 6 semi- zongedroogde tomaatjes, grof gesneden
- 50 gram Parmezaanse kaas
- olijfolie extra vierge, op te besprenkelen
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gesneden biefstuk met rucola en parmezaan
- Allergieen informatie