Allergie informatie: Gesouffleerde fricandeau
Terug naar het receptIngrediënten
- vloeibare olijfboter
- 1 kg (kalfs) fricandeau
- zout en peper
- 1 gesnipperde ui
- 250 gram fijngehakte champignons
- 10 eetlepels slagroom
- 100 gram bacon in plakjes
- 20 gram margarine
- 25 gram bloem
- 50 gram oude geraspte kaas
- 1 ei
Meer Recepten
- Tonijnwrap met avacado
Met tonijn, wraptortilla en avocado uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Wraps - estherdanielle - Canadees hammetje met honing en kruidnagels
Met fricandeau, kruidnagels en klaverhoning uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vlees - ma-griet - Zilvervlies nasi met kastanjechampignons
Met zilvervliesrijst, fricandeau en prei uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk - Kalfsfricandeau met groene pesto
Met fricandeau, ui en groene pesto uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - lucyvader - Fricandeau met champignons en hamblokjes
Met fricandeau, hamblokjes en champignons uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - avdwijngaard
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gesouffleerde fricandeau
- Allergieen informatie