Allergie informatie: Gestoofd rundvlees met masala
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram riblappen
- zout
- 1 ui
- 2 knoflooktenen
- 2 eetlepels citroensap
- 0,5 liter dikke yoghurt
- 1 eetlepel garam masala (Indiaas kruidenmengsel)
- 2 eetlepels arachide- of zonnebloemolie
- 50 gram boter
- 0,5 liter vleesbouillon
- 4 eetlepels geschaafde amandelen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gestoofd rundvlees met masala
- Allergieen informatie