Allergie informatie: Gevulde lamsbout
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram lamsbout zonder been
- 3 eieren
- 8 eetlepels paneermeel
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 1 eetlepel verse basilicum fijngehakt
- 165 gram zongedroogde tomaatjes
- 1 pot vleesbouillon
- zout en vers gemalen peper
- olijfolie mild
- geraspte oude kaas
- 1 courgette
- 3 tomaten
- versgekoelde gnocchi
- peper en zout
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Lamssoep met aubergine en paprika
Met lamsbout, witte bonen en pruimen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Soepen - jaccor - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde lamsbout
- Allergieen informatie