Allergie informatie: Gevulde portobello met risotto en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- olijfolie
- 1 rode ui, fijn gesnipperd
- 1 rode paprika, in stukjes
- 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
- 4 cordon blues
- 200 gram risottorijst
- 2 deciliter rode wijn
- 5 deciliter groentebouillon
- 200 gram gorgonzola,in stukjes
- 50 gram smaakmaker Italiaanse kaasrasp
- versgemalen peper
- 4 portabello's
- 4 takjes verse rozemarijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde portobello met risotto en kaas
- Allergieen informatie