Allergie informatie: Gevulde rollade met biersausje
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram mager rundvlees (een stuk)
- 400 gram mager rundergehakt
- 75 gram groene olijven zonder pit
- 75 gram paprika
- 1 pakje Italiaanse kruiden
- peper
- zout
- keukengaren
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 deciliter kruidig zwaar bier
- voor de saus:
- 140 gram boter
- 25 gram gesneden wit van prei
- 25 gram gesneden uien
- 25 gram gesneden knolselderij
- 25 gram gesneden champignons
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 laurierblaadje
- 1 flesje bier
- 1 liter kalfsfond
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde rollade met biersausje
- Allergieen informatie