Allergie informatie: Gevulde rollade met pistache
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,6 varkenschnitzel aan een stuk
- zout en peper
- 125 gram gekookte ham
- 400 gram fijne braadworst
- 2-3 eetlepels pistachenootjes
- 2-3 eetlepels olie
- 1 kilo wortels
- 3 uien
- 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 1,5 vleesbouillonblokje
- 4 tomaten
- 0,5 bosje peterselie
- satéprikkers
- keukengaren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde rollade met pistache
- Allergieen informatie