Allergie informatie: Gevulde Varkensfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram varkensfilet, gelijkmatig van vorm
- 1 kleine ui, fijngesnipperd
- 0,5 kleine rode paprika, in piepkleine blokjes
- 50 gram champignons, in kleine blokjes
- 1 beschuit, verkruimeld
- 3 eetlepels slagroom
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- peper
- zout
- 100 gram gehakt half om half
- 75 gram margarine
- 0,5 deciliter droge sherry
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Varkensfilet met citroendragonsaus
Met varkensfilet, citroen en dragon uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette
Met varkensfilet, gedroogde tomaten en kappertjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde varkensfilet
- Allergieen informatie