Allergie informatie: Gevulde varkenshaasjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram varkenshaasje
- 50 gram boter
- 2 laurierblaadjes
- 2 appels
- 200 gram gerookte spekblokjes
- 200 gram champignons
- 3 sjalotjes
- 3 eetlepels vloeibare honing
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels peterselie
- 50 gram paneermeel
- voor de marinade :
- 1 deciliter rode porto
- 1 eetlepel peperbolletjes
- 2 eetlepels rode bessen
- 1 theelepel venkelzaad
- 1 theelepel koriander
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Varkenshaas speciaal in braadzak
Met varkenshaasje, soepgroente en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde varkenshaasjes
- Allergieen informatie