Allergie informatie: Gosht (runderurry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderstooflappen
- 1 theelepel zout
- 1 eetlepel chilipoeder
- 2 theelepels gemalen koriander
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1,5 theelepel kurkuma
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 liter melk
- 100 gram ghee
- 2 grote gesnipperde uien
- 5 gesnipperde teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
- 2 theelepels garam masala
Meer Recepten
- Bhoona gosht (lamsvlees)
Met lamsvlees, uien en tomaten uit India
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor - Bhuna gosht (droge biefstukcurry)
Met biefstuk, chilipoeder en garam masala uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Calcutta Gosht (rundvleescurry)
Met sudderlappen, garam masala en melk uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Karai Gosht (gekruid lamsvlees)
Met lamsvlees, komijn en yoghurt uit India
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Vlees - jaccor - Rogan gosht ( Malse lamskerrie)
Met lamsvlees, magere yoghurt en garam masala uit India
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gosht (runderurry)
- Allergieen informatie