Allergie informatie: Hachee met vleugje kruidnagel
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen (of sucadelappen, runderriblappen, stoofvlees)
- 100 gram boter
- 3 uien
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 4 laurierblaadjes
- 5 kruidnagels
- 100 milliliter rode wijn (licht en fruitig)
- 300 milliliter runderbouillon (van 1 tablet)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hachee met vleugje kruidnagel
- Allergieen informatie