Allergie informatie: Hamlapjes in bokbier met spekjes en zuidvruchten
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram hamlappen
- 2 eetlepels bloem
- 1 eetlepel arachide- of zonnebloemolie
- 25 gram boter, vloeibaar
- 125 gram magere spekblokjes of reepjes
- 2 uien, in ringen
- 1 flesje bokbier
- 2 eetlepels schenkstroop
- 150 milliliter vleesbouillon
- 1 eetlepel gehakte verse tijm of 1 theelepel gedroogde tijm
- 2 laurierblaadjes
- 200 gram zuidvruchten, gedroogd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamlapjes in bokbier met spekjes en zuidvruchten
- Allergieen informatie