Allergie informatie: Hamlapjes in mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram hamlapjes in blokjes van 2 bij 2 centimeter
- 75 gram boter of margarine
- zout
- peper
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 3 deciliter vleesbouillon
- 150 milliliter witte wijn, droog
- 4 eetlepels grove mosterd
- 125 milliliter crème fraîche
- 1,5 eetlepel bloem
- 3 eetlepels fijngehakte bieslook
Meer Recepten
- Babi masak kemirie (hamlapjes met kemirienoten)
Met hamlapjes, kerimienoten en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Ananas met kippenlevertjes op de BBQ
Met kippenlever, ananas en spek uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Gevulde katenvlinders
Met hamlapjes, katenspek en paprika uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - azuro - Dressing voor mosterdsaus
Met olijfolie, balsamico azijn en mosterd uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - jacob - Babi masak mosterd (hamlapjes met mosterd smaak)
Met hamlappen, lomboks en mosterd uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamlapjes in mosterdsaus
- Allergieen informatie