Allergie informatie: Hamlappen met salsa verde
Terug naar het receptIngrediënten
- 4- 6 hamlappen
- 6 rijpe tomaten
- olijfolie
- zout
- peper
- VOOR DE SALSA VERDE:
- flinke bos gemengde kruiden,(basilicum, bieslook, dille, peterselie), fijngehakt
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 eetlepel mosterd
- 2 ansjovisfilets
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 65 milliliter olijfolie extra vergine
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamlappen met salsa verde
- Allergieen informatie