Allergie informatie: Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkenslever
- 1 rode ui
- 3 tenen knoflook
- 2 eetlepels water
- 2 theelepels asem
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 3 deciliter olie
Meer Recepten
- Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Gebakken Knoflookrijst
Met rijst, ui en knoflook uit China
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever)
- Allergieen informatie