Allergie informatie: Heet Varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram hamlappen, in kleine stukjes gesneden
- ingemaakte knoflook (tube AH) of 2 verse teentjes knoflook, uitgeperst
- 2 fijngehakte uien
- 3 theelepels sambal oelek
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel gemberpoeder (djahé)
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 25 gram boter
- 2 eetlepels sesamolie
- zout
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Heet varkensvlees
- Allergieen informatie