Allergie informatie: Hindoestaanse schotel met maïs
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lamsgehakt
- 2 blikjes gepelde tomaten
- 2 uien
- 1 blikje mais of erwten
- 4 voorgekookte aardappelen
- 4 theelepels kerrie
- 3 theelepels zout
- 2 theelepels komijnpoeder
- 2 theelepels gemberpoeder
- 2 theelepels korianderpoeder
- 2 thelepels paprika of chilipoeder
- Turks brood
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hindoestaanse schotel met maïs
- Allergieen informatie