Allergie informatie: Hongaarse goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram vlees (0,5 rund, 0,5 varken)
- 400 gram uien, in schijfjes
- 1 theelepel paprikapoeder (zoet) of 0,5 verse groene en 0,5 rode paprika
- 0,25 liter runderbouillon en/of rode wijn
- 400 gram tomaten (in partjes) of 2 blikken gepelde tomaten
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 theelepel geraspte citroenschil
- peper
- zout
- 1 theelepel kruidenmengsel:
- komijn
- marjolein
- knoflook, fijngehakt
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hongaarse goulash
- Allergieen informatie