Allergie informatie: Hongaarse Riblappen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode en 1 groene paprika
- 2 uien
- 2 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook
- 25 gram boter of margarine
- ca 500 gram riblappen
- 4 eetlepels zilveruitjes
- 2 theelepels paprikapoeder
- 0,5 liter verwarmde bouillon van tablet
- peper en zout
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Indisch draadjesvlees
Met riblappen, kokosmelk en gember uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hoofdgerechten - gdamwijk - Empal daging (licht gekruid rundvlees)
Met sukadelappen, knoflook en laos uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor - Sapi Kerrie. (Gekruid riblappen met kerrie)
Met runderriblappen, kerriepoeder en kokos uit Indonesie
4 porties - 5 uur
Vlees - jaccor - Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hongaarse riblappen
- Allergieen informatie