Allergie informatie: Hongaarse rundergoulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram sukadelappen
- 2 eetlepels bloem
- 1 grote ui
- 2 rode paprika's
- 2 tomaten
- 100 gram salami
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 2 theelepels karwijzaad
- 2 deciliter bouillon (warm)
- snufje zout
- snufje peper
Meer Recepten
- Hongaarse Speklappen
Met speklappen, paprikapoeder en ui uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - harwoon - Hongaarse cevapcici spiesen
Met lamsgehakt, rundergehakt en knoflook uit Joegoslavie
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hongaarse groentesoep
Met hongaarse goulashsoep, mager spek en rode paprika uit Hongarije
4 porties - 25 minuten
Soepen - bettyvandijk - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Hongaarse zuurkool
Met hamlappen, zuurkool en paprika uit Hongarije
3 porties - 40 minuten
Stoofschotels - nienke66
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hongaarse rundergoulash
- Allergieen informatie