Allergie informatie: Italiaanse hamburgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 16 zwarte olijven, ontpit en gehalveerd
- 1 kleine ui, fijn gesneden
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 75 milliliter Italiaanse tomatensaus met kruiden
- olijfolie
- 2 rode uien, in ringen
- 125 gram mozzarella, in plakken
- 2 Italiaanse bollen (0,5 broodje per persoon)
- 100 gram rucola
- peper
- zout
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Italiaanse hamburgers
- Allergieen informatie